Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

Нова рубрика ви запознава с интригуващи личности от света на интериорния дизайн, архитектурата, бизнеса и недвижимите имоти – започваме през Ноември 2023

Научете повече за новия проект на Studio ONE – видеокаст, който ви среща с експерти от областта на интериорния дизайн, архитектурата, недвижимите имоти и бизнеса.

CodeH Suite или какво се случва, когато клиент повери изцяло интериорния дизайн на жилището си в наши ръце

Всеки реализиран интериорен проект за нас е малка победа, но истината е, че удовлетворението от добре свършената работа е по-голямо в края на онези проекти, които са били най-предизвикателни.

Реализираният проект 21 Suite – интериорна история за живот извън рамката

Дързост. Младежки дух. Уверен темперамент. Това не е началото на разказ за бунтар, който се изправя срещу статуквото, а история за интериорен дизайн на жилище със силно подчертан собствен характер.

Завладяващият интериорен проект на къща JC21 спечели бронз в конкурса на ADC Awards

След като спечели първо място за интериорен дизайн на фамилна къща от националния конкурс Dibla Design Awards, реализираният интериорен проект JC21 вече е и със своето първо международно признание от ADC Awards.

интериорен дизайн на хол със златни елементи

Интериорният проект Breeze получи бронзово отличие в международните награди A’ Design Awards

Studio ONE бе високо оценено в престижния конкурс A’ Design Awards и спечели бронзово отличие за реализирания интериорен проект Breeze, нареждайки се сред най-добрите в света студиа за интериорен дизайн.

Studio ONE спечели престижни отличия от ежегодния интериорен конкурс Dibla Design Awards 2022

Студио за интериорен дизайн Studio One получи приз в две категории – интериорен дизайн на фамилна къща и интериорен дизайн на кафе-сладкарница и заведение за бързо хранене.

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.