Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

интериорен дизайн на хол със златни елементи

Интериорният проект Breeze получи бронзово отличие в международните награди A’ Design Awards

Днес, когато сме свидетели на безграничната креативност в областта на интериорния дизайн, сме горди да обявим, че Studio ONE бе високо оценено в престижния конкурс A’ Design Awards и спечели бронзово отличие за реализирания интериорен проект Breeze, нареждайки се сред най-добрите в света студиа за интериорен дизайн

Приемаме това отличие като прекрасна мотивация за нашия непоколебим стремеж към съвършенство, внедряване на иновациите за повече комфорт в ежедневието и създаването на безупречни дизайни, които вдъхновяват. 

В следващите редове разкриваме повече за наградения проект – апартамент Breeze, и значението на наградата за нашето интериорно студио във Варна.

История за елегантност и комфорт

Breeze е многостаен апартамент във Варна, обитаван от младо семейство със съвременен усет за естетика. Зашеметяващата гледка към морето вдъхнови екипа на Studio ONE да създаде една атмосфера на високи вибрации и релаксация с излъчване на премерен шик. 

Проектирахме дома с подход към търсеното високо качество на живот от собствениците и с умел подбор на детайлите. Златните акценти добавят нотка елегантност и пищност към цялостната картина, а облите форми характеризират визията ни за топлина, уют и усещане за комфорт. 

Разпределението на жилището включва: коридор, санитарно помещение, дневен тракт с кухня, основна спалня с баня към нея, детска стая и гостна. 

Гордеем се, че именно интериорният проект Breeze на Studio ONE се нареди сред най-добрите селектирани проекти в тазгодишното издание на реномирания дизайн конкурс A’ Design Awards и спечели бронзово отличие. 

Какво представляват наградите A’ Interior Design Awards?

Наградите A’ Interior Design Awards са се превърнали в синоним на неподправена компетентност и върховност в интериорния дизайн в световен мащаб. Конкурсът е с утвърдени традиции и се провежда ежегодно, като целта на надпреварата е да насочи вниманието на обществото към добрите дизайн практики и принципи в световен мащаб, както и да обедини на едно място вдъхновяващи дизайн проекти.

Значението на наградата Bronze A’ Design Award

Престижната награда се присъжда на най-добрите 10% от предложените проекти за интериорен дизайн. Отличието демонстрира високо ниво на съвършенство на дизайна, признато от независимо жури, състоящо се от реномирани академици, обществени личности и доказали се професионалисти в сферата. 

За признанието разказва и Елина Янева – творчески директор и основател на Studio ONE:

Не възприемаме тази награда единствено като международно признание на проекта Breeze. Тя е напомняне за още по-голямата отговорност, с която се отправяме към бъдещето пред нас. 

За екипа на Studio ONE дизайнът е нещо повече от естетика; той е свързан със създаването на пространства, които издържат проверката на времето. В почит на абсолютната непреходност. Комфортът, който се стремим да осигурим, излиза извън рамките на физическото, достигайки до сферата на емоционалното и психологическото благополучие. 

В този смисъл тази награда ни насърчава да разширим границите на нашето творчество, да изследваме неизследваните територии на иновациите и винаги да предизвикваме статуквото. 

Ще продължаваме да възприемаме всеки нов проект като платно за осъществяване на уникални стремежи и пресъздаване на индивидуалните истории на нашите клиенти, превръщайки техните мечти в жизнени пространства с несравнима красота и функционалност. 

Гледаме към бъдещето с чувство на дълбока благодарност и нямаме търпение да разкрием накъде ще ни поведат новите хоризонти пред нас.

Елина Янева
творчески директор
Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.