Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

Завладяващият интериорен проект на къща JC21 спечели бронз в конкурса на ADC Awards

В свят, в който креативността и иновациите са ключови, Международните награди за архитектура и дизайн ADC Awards се превръщат в изящно събирателно на вдъхновяващи проекти в сферата на архитектурата и интериорния дизайн. 

Този ежегоден конкурс събира професионалисти от цял свят, предоставяйки им възможност да покажат своите шедьоври и да бъдат признати за творчеството си.

Горди сме да споделим, че в светлините на прожекторите тази година попадна и Studio ONE с реализирания интериорен проект на къща JC21, която бе наградена с бронз от ADC Awards.

Хармонията в дизайна на интериорния проект JC21

Награденият реализиран проект, който впечатли журито, е еднофамилната къща JC21 в град Варна– вълшебно пространство, вдъхновено от баланса и изяществото. 

Пространството носи завладяващо усещане за деликатен полъх и нежна непреходност. Кубичните форми от архитектурата на сградата са пренесени и в интериора, посредством балансиране с по-меки форми и фини текстури. 

Екипът ни умело създаде усещане за топлина и безупречен комфорт с помощта на интериора, в който са преплетени спокойни, чисти линии заедно с изящни детайли, придаващи усещане за персоналност и непреходност.

Тази история за баланс, лекота и чистота в хармоничните семейни отношения, разказана чрез интериора на Studio ONE, бе отличена с бронзово отличие в конкурса на ADC Awards. 

Това не е първата награда на този изящен интериорен проект – през 2022 г. той спечели 1-во място в категория “Жилищен интериор – Еднофамилна къща” на седмото ежегодното издание на най-мащабния и реномиран конкурс за интериорен дизайн в България – Dibla Design Awards. 

Тази година интериорният проект JC21 получи и своето първо международно признание.

Какво представляват наградите ADC Awards?

Международните награди за дизайн ADC Awards отличават изключителни проекти в областта на архитектурата, интериора, ландшафта, продуктовия и комуникационния дизайн. 

Тези награди са платформа за иновативни архитекти, дизайнери, инженери и строители, които могат да покажат пред света своите уникални проекти. Акцентът е поставен върху отличителността и креативността, която е вложена във всяка идея.

Домакин на конкурса е авторитетната организация ADC с жури, което се състои от водещи фигури в света на архитектурата и дизайна. 

Наградата служи не само като престижно международно признание, но и като източник на вдъхновение за следващите поколения. 

За вдъхновението в интериорния дизайн

ADC Awards се явяват вратата към бъдещето на световния дизайн, където оригиналността и изразителността на проектите бива високо оценена. 

Със своя международен обхват и престиж, ADC продължава да вдъхновява нас, дизайнерите, да не спираме да сбъдваме, да създаваме места, отразяващи философията ни, и да преследваме красотата и иновациите във всичко, което правим. 

Именно това е и стремежът на екипа на Studio ONE във всички наши проекти. 

Да отразим страстта, която влагаме в интериорния дизайн, но и да вдъхновим другите да разгърнат своя творчески потенциал.

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.