Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

Реализираният проект 21 Suite – интериорна история за живот извън рамката

Дързост. Младежки дух. Уверен темперамент. Това не е началото на разказ за бунтар, който се изправя срещу статуквото, а история за интериорен дизайн на жилище със силно подчертан собствен характер. Представяме ви 21 Suite.

Главният герой

21 Suite е реализиран интериорен проект на Studio ONE, съчетаващ най-доброто от минимализма с ярки, контрастиращи акценти, които умело работят в унисон. Апартаментът се намира в атрактивен район в град Варна. В рамките на 120 квадрата са разположени просторен коридор, всекидневна с трапезария и кухня, две спални и баня с тоалет. 

Неговата сила

В дизайна на жилището са заложени висок клас материали, които ни въвеждат в усещането за лукс и хармония. Изчистените линии подчертават духа на минимализма, витаещ във всеки ъгъл и допринасящ за създаването на приглушена атмосфера. 

Интрига в композициите е постигната чрез работа в неутралната и студена гама в комбинация с изненадващи цветови акценти. Такива са жълтият кожен диван във всекидневната и жълтите плотове в банята.

Скритите послания

Разхождайки се в жилището, ще забележите как никой елемент не е случайно позициониран там и носи своето послание. 

  • Картина на Кърт Кобейн във всекидневната символизира младежката енергия на обитателите на жилището.
  • Обособеният кът за приготвяне на кафе отразява изискания, минималистичен вкус на обитателите, но е и препратка към моментите за себегрижа, които всеки заслужава.
  • Тъмната, тежка спалня носи цялостно усещане за лукс, а възглавницата с изображение на тигър с лула и костюм затвърждава мъжкарската енергия на помещението.
Малките детайли

Всеки герой е оформен от хиляди истории, които е преживял. Правейки препратка към интериора на 21 Suite и това, което го прави така неповторим, няма как да не обърнем специално внимание на любимите на екипа на Studio ONE интериорни елементи от проекта.

  • Красивата лампа с нестандартна форма, разположена над трапезната маса, е дело на италианската фабрика Luceplan и няма как да остане незабелязана
  • Трапезната маса също е с италиански дизайн и позволява разтягане на двете посоки – така се образува една значително по-голяма квадратна маса
  • Разполагането на жълт диван (и то кожен) в контекста на минималистичната естетиката на жилището бе смело интериорно решение, с което затвърдихме волния и бунтарски нрав на живущите

Всичко това доведе до успешната реализация на проекта.

Днес за екипа ни 21 Suite е проект, който носи особена символика и ни напомня, че дори ако по пътя всичко около нас се променя, ние не трябва да губим своята същност.

Повече снимки от проекта ще откриете тук

Други вдъхновяващи жилищни и обществени интериорни проекти можете да разгледате в нашето портфолио, а ако ви предстои изграждането на нов дом и усещате, че искате да поверите дизайна му на нас, свържете се с екипа на Studio ONE.

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.