Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

CodeH Suite или какво се случва, когато клиент повери изцяло интериорния дизайн на жилището си в наши ръце

Всеки реализиран интериорен проект за нас е малка победа, но истината е, че удовлетворението от добре свършената работа е по-голямо в края на онези проекти, които са били най-предизвикателни. 

Историята на CodeH Suite е точно такава. 

Да се довериш на 100%

Истината е, че голямата изненада за екипа ни дойде още в самото начало. Точно след първоначалните срещи със собственика на жилището, целящи да заговорим на общ език и да изчистим визията за интериорния дизайн. 

Нашият клиент ни повери ключовете за апартамента и, както скоро щяхме да разберем, отново пристъпи прага на CodeH шест месеца по-късно. Когато проектът беше завършен. 

В този период екипът на Studio ONE се впусна в предизвикателството да създаде и реализира от А до Я интериора на жилището без присъствието на клиента. Задача, която идва със своята голяма отговорност – в края да посрещнеш собственика в неговия изцяло завършен нов дом. И той да е възхитен от това, което вижда и чувства. 

Сдържана визия и мекота

Насоките, с които стартирахме проекта, описваха модерно жилище, без ярки цветове и излишни вещи. Постигнахме изчистената визия чрез баланс между сдържаност и мекота, създаващи усещането за уют и простор. 

Строгостта на преобладаващата линия в апартамента комбинирахме с детайли с по-обли форми и успокояващо въздействие като трапезната и холната маса.

В допълнение повърхностите, изработени от естествено дърво, изиграха една от главните роли за стилното излъчване на жилището. 

Ролята на естественото дърво в интериорните проекти

Интериорните дизайнери често залагат на въздействието на естественото дърво върху пространствата. То умело създава усещане за топлина, елегантна изтънченост и непреходност.

Благодарение на своята адаптивност с редица дизайнерски стилове – от минималистични до по-индустриални и еклектични такива, естественото дърво често присъства в интериорните проекти в наши дни. 

То добавя нотка на естетика и носи класически чар с модерно излъчване. Затова не е изненада, че заложихме именно на него в проекта за това съвременно жилище.

Поглед към малките детайли

Връщайки се обратно към интериора на CodeH Suite, няма как да не отбележим отсъствието на излишно претрупани кътчета в дома.

В жилището няма нищо ненужно – тук всеки детайл има своята функция и е като добре обмислено парченце от пъзела. 

Сред трите най-любими детайла на нашия екип интериорни дизайнери се наредиха:

  • Италианската кръгла маса във всекидневната, изработена от естествен фурнир и с красив, метален крак. Тя стои хармонично в средата на помещението и балансира визията.
  • Библиотеките с вградено осветление. Дискретно позиционирани във всекидневната и двете спални и без излишни елементи, които да утежняват визията. 
  • Изкуството във всекидневната, което е дело на Траяна Андонова – един от нашите интериорни дизайнери. Нейното творчество заживя в CodeH Suite и се превърна в красив елемент, допринасящ за изчистената и модерна естетика на жилището.
На финал

Щом стигнахме до тези финални думи, може би вече се досещате, че официалната „първа среща“ на собственика на жилището с вече завършения интериорен проект на CodeH мина успешно.

Гордеем се, че оправдахме доверието на своя клиент и съумяхме да трансформираме пространството в дом, носещ своя уют и чар.

Ако искате да видите още снимки от проекта, посетете тази страница. А ако предпочитате да откриете реализирани интериори и в друг контекст, разгледайте всички проекти на Studio ONE в нашето портфолио.

Още един прекрасен апартамент в град Варна предстои да бъде реализиран. Разгледайте интериора на 5 Еlements


Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.