Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

Studio ONE спечели престижни отличия от ежегодния интериорен конкурс Dibla Design Awards 2022

През месец март тази година бяха обявени победителите в седмото ежегодното издание на най-мащабния и реномиран конкурс за интериорен дизайн в страната – Dibla Design Awards. 

Церемонията по награждаването се проведе пред повече от 1200 гости, които се докоснаха до магията на интериорния дизайн и се запознаха с проектите на най-добрите в бранша. 

Студио за интериорен дизайн Studio ONE получи приз в две категории интериорен дизайн на фамилна къща и интериорен дизайн на кафе-сладкарница и заведение за бързо хранене.

 

Първо място за “Жилищен интериор – фамилна къща” с проекта JC21 Residence
Нареждайки се сред най-добрите от най-добрите, Studio One бе удостоено с първо място в категорията за интериорен дизайн на фамилна къща. Номинираният проект за еднофамилна къща JC21 Residence съчетава деликатен полъх и нежна непреходност. 

Пренесохме кубичните форми от архитектурата на сградата и в интериора, като балансирахме с по-меки форми и фини текстури. Основна цел на проектирането беше интериорът да въвлича в атмосфера на топлина и безупречен комфорт. Преплетохме спокойната чиста линия с детайли, които създават усещане за персоналност и непреходност. Интериорът разказва история за баланс, лекота и чистота в хармоничните семейни отношения.

Елина Янева
творчески директор

Oрганизаторите на конкурса споделят, че предизвикателният раздел изисква огромна доза въображение и професионализъм от страна на проектантите, но истинската трудност при успешното реализиране на проектите е съобразяването с вижданията и желанията на клиентите.

Пускане на видеото
Трето място в категория “Обществен интериор – кафе-сладкарница и заведение за бързо хранене” с проекта на италианска кафетерия и панинотека TITTI
В рамките на конкурса Studio One получи трето място за реализирания проект за италианска кафетерия и панинотека TITTI . Едно вълнуващо и нестандартно пространство в центъра на Варна, в което посетителите могат да се насладят на хубаво кафе, вкусни сандвичи и салати, брускети и други италиански изкушения. 

Вдъхновени от историята на бранда, съчетахме „старо с ново“ в приятна симбиоза, използвайки не само материали, форми и текстури, но и метафорични препратки с изображенията по стените и в логото на заведението. Подходихме смело към цветовете и внедрихме множество интересни детайли, предизвиквайки себе си да направим така, че да заработят в синергия.

Елина Янева
творчески директор
Какво представлява конкурсът за интериорен дизайн Dibla Design Awards?

Ежегодните награди Dibla Design Awards са се превърнали в символ на авторитет и признателност към професионалистите в сферата на интериорния дизайн. Това е начинът, по който професионалистите могат да демонстрират своя опит и да отпразнуват своите естетични постижения в интериорния дизайн. 

Конкурсът се провежда в три основни направления:

  • „Дизайнер на годината“ – отличие за особен принос към българския интериорен дизайн;
  • Професионален профил в „Дибла“ – отличие за активност в Платформата и ниво на предлаганата услуга;
  • „Обществен и жилищен интериор“ – награждаване на най-добрите интериорни проекти за изминалата година в няколко категории;

Dibla Design Awards дава сцена на едни от най-добрите осъществени интериорни проекти в страната, така че техните автори да бъдат оценени не само в професионалните среди, но и сред широка аудитория от потребители, инвеститори и медии.

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.