Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

интериорен дизайн на спалня от дизайнерски апартамент висока тапицирана табла на леглото в сиво сини пердета син килим

Реализация на интериор за мечтатели

Представяме ви проект „AIR“, който е разработен и реализиран в колаборация с архитект Чавдара Николова от архитектурно студио Decart.

Апартаментът се намира в гр. Варна, с площ от 100 кв.м. и се състои от коридор, дневен тракт с кухня, фитнес пространство, мокро помещение, дамска и мъжка спалня – изработени цялостно спрямо желанията и нуждите на техните обитатели.

Пълна реновация и мечта за нов, модерен дом.

Този дом ни беше поверен завършен „до ключ“ и имахме възложената задача да превърнем неговата остаряла визия в модерно и романтично „звучене“.  

Възложителите, които връчиха както проекта, така и реализацията беуслосновно на нас, са французи с елегантно въображение, което трябваше да внесем в интериора на тяхното жилище.

 

Морска приказка.

Апартаментът е изпълнен предимно в студената гама с тюркоазени акценти, с които правим препратка към морската панорама и небесния простор, които се откриват от терасата на жилището.

Интериорът балансира ексцентричността с минимализма. Елегантното обзавеждане резонира напълно със своите собственици, а умело съчетаните цветове – с техните отличаващи черти. Жилището създава усещане за персоналност и автентичност, като е синхронизирано с функционалност и устойчивост.

Основна мисия бе да “нарисуваме” една сдържана, но интересна визия и усещане за релакс.

 

Дневен тракт с кухня.

За да реализираме копнежите на възложителите ни, стартирахме с отстраняването на некачествените материали, като в дневната премахнахме подовата настилка и я заменихме с висок клас испански гранитогрес. Изискването им беше да сътворим “хладна” визия, която постигнахме като съчетахме тюркоазените акценти с белите и сивкави тонове. “Студената” ефирност изразихме чрез заложените материали, включително техническия камък, който е основата на плота и гърба на кухнята. Стъклените холни масички, трапезната маса, стъклената конзола и коженият диван в дневния тракт допринасят за “изчистеното” излъчване, към което се стремяхме. А пясъчно-сивите плочки напомнят за морския бряг.

Кадър: Преди
Кадър: След

 

Фитнес кът в симбиоза с мечтания дрешник.

 

Кокетна спалня – за нея и стилна спалня – за него.

Спалнята е мястото, където хората намират спокойствие и вдъхновение. Това е пространството, което проектираме винаги с голямо внимание и стремеж да постигнем уют и атмосфера за луксозна почивка. Леглата и в двете спални са създадени и изработени изцяло по наша идея, за да паснат напълно с интериорния ни проект.

За женското пространство заложихме на нежността и фиността. Интересното в тази стая е нейната тоалетка, на която принтирахме мандала, която напълно съответства с персоналността на нейната собственичка, която е жена със спиритуални възгледи.

Основната мисия за “неговата” спалня бе да изобразим индивидуализма на собственика ѝ. В тази стая привлича вниманието леглото, което е издадено неслучайно напред, поради архитектурния проект, който включва колона, която не пасва на възгледа ни за стил. За да закрием този нежелан елемент, удължихме таблата на леглото до тавана, а в останалата дълбочина – направихме лавици като библиотека с LED подсветки за изтънчен вид.

 

Мокро помещение

Желанието на нашите възложители бе да обособим място за хидромасажна вана. Поради ограниченото пространство и малката квадратура на помещението, направихме лека структурна промяна като разширихме стаята, отнемайки от площта на фитнес къта. Както неведнъж сме споменавали, ние залагаме на функционалните разпределения, точно заради това над санитарния възел сътворихме пространство с огледални вратички, зад които “подслонихме” бойлера, така че да не саботира красивата визия на мокрото помещение.

 
Кадър: Преди
Кадър: След

Изящен резултат и щастливи собственици.

С удоволствие можем да кажем, че проект “AIR” претърпя интересна и запомняща се метаморфоза. Постигнахме желанията на нашите клиенти, като ги съчетахме със съвременните възгледи на екипа ни по отношение на интериорния дизайн.

Чувството за безвремие е попило във всеки един кът на този апартамент и това накара неговите собственици да бъдат напълно удовлетворени от крайния резултат.

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.