Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

интериорен дизайн на стълбище и коридор в къща
интериорен дизайн на луксозен дневен тракт италиански диван каменна маса висящо стълбище
[ услуги ]

Интериорен дизайн
на къщи

Изпълнението на къща или голяма частна резиденция е сериозно начинание, в което ние сме специализирани. Можете да разчитате на нас освен за изготвянето на  премиум дизайн и планиране, но и на пълна подкрепа при реализацията на вашия амбициозен проект. Интериорен дизайн на къща предполага опит и умения, за да се превърне проекта в истинско преживяване за сетивата. 

интериорен дизайн на хол дизайнерски диван кожено кресло
[ услуги ]

Интериорен дизайн
на апартаменти

От идеята, през изпълнението на всички дейности по осъществяването й, включително финалното декориране- ние знаем как да превърнем апартамента ви във вдъхновяващо пространство със собствен характер, съвременен почерк и висока естетична стойност. Ако искате вашия апартамент да притежава интериорен дизайн на високо ниво, не се колебайте да се свръжете с нас.

интериор на заведение за хранене розов таван бели столове
[ услуги ]

Интериорен дизайн
на обществени пространства

Интериорен дизайн за заведения, ресторанти и барове. Интериорен дизайн за офиси, хотели, инвестиционни имоти, магазини и изложбени площи. Разбираме вашите нужди и създаваме интериорен дизайн, който да  да превърне пространството ви в успешен бизнес. Освен уникални идейни проекти, ще се погрижим същите да бъдат реализирани до най-малкия детайл. Дизайнът на обществени пространства е специфичен и необикновен. Нужен е комплексен подход, така че пространството да не е просто естетично издържано, но и работещо за целите на бизнеса. Знаем как да постигнем именно това.

рецепция в лилаво в студио за красота
[ услуги ]

Интериорен дизайн
на медицински и уелнес пространства

Интериорен дизайн за дентални студия, медицински, разкрасителни и спа центрове. Творим и реализираме дизайн с непреходен отпечатък върху пространството, в чиито център стои човекът и неговите потребности от функционалност и хармония. Интериорен дизайн на центрове за красота и места за отдих.  Разбираме отлично нуждите на вашия бизнес и реализираме интериорен дизайн на високо ниво с професионални подходи, натрупани като опит през годините. 

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.