Контакти

Адрес:

гр.Варна, Бизнес Център „Евксиноград“, бул.Княз Борис I 296

Телефон:

0895 26 46 96

Интериорен дизайн на нестандартна къща със специфични интериорни елементи и собствен уникален дух. 

Резиденцията, която се намира край град Варна, е перфектното място, на което човек да избяга от големия град и да се наслади на свеж въздух и спокойствие.  Такова искахме и да е цялостното усещане в интериора на този дом- спокойно и меко. 

Отново останахме верни на себе си и комбинарахме потребностите и вижданията на възложителя с нашите разбирания и усещания за конкретното пространство.

 На първо ниво къщата разполага с голямо антре, санитарно помещение, дневен тракт с кухня, две спални с бани към тях и сервизно помещение. А на втория етаж собствениците се наслаждават на голяма спалня с просторна баня и дрешник. 

Високият таван в дневния тракт и кухнята съдействаха за нашето вдъхновение при работата по този проект. Скосеният таван в спалнята на второ ниво намираме за чудесна архитектурна даденост, която ни помогна да изразим по-успешно виждането си за енергията на къщата. Целяхме да създадем един своеобразен фюжън от интериорни стилове, който да допринесе за една хармонична и динамична атмосфера. 

Симбиозата между приглушен уют  и ярко изразена смелост в детайли и текстури  носят усещане за автентичност и вечност.

Обект:
Еднофамилна жилищна сграда, местност Звездица
Площ:
200 кв.м
Етап:
В процес на реализация
Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.